Prag Udflugter byder på Wellness, massage og gourmetmiddag

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Prag Udflugter byder på Wellness, massage og gourmetmiddag

Denne luksuspakke er en perfekt oplevelse for 2 mennesker, som gerne vil nyde det bedst mulige indenfor wellness, forkælelse og gourmetmad, men til en pris, hvor vi alle kan være med.

Komplet forkælelse for 2 – hvor pakken er gennemtænkt for jeres bedst tænkelige nydelse.

TID: Efter aftale - normalt klokken 18 - men om lørdagen lidt tidligere
MØDESTED: Stonehouse, U Kanalky 10, Prag 2 (eller bestil afhentning)
DAGE: Alle dage undtagen søndag
FÆRDSEL: Vores chauffør kører jer fra massagen til restauranten.
MAD-DRIKKE: inkl. champagne/sekt, 3-retters luksusmenu
PRIS: 600 danske kr. pr. person. Forudbetales

NB: Det er helt nødvendigt at bestille i god tid af hensyn til kapaciteten i massage studiet.

Nederst på siden kan du læse uddrag af nogle af de e-mails, som gæster har været så venlige at sende efterfølgende.

Slap helt af med en dejlig flaske champagneArrangementet starter i det hyggelige og atmosfærefyldte massage studio ”Stonehouse” i Prag 2. Her modtages man venligt på engelsk og inviteres til afslapning, mens der bydes på en flaske af den gode tjekkiske ”champagne”, Bohemian Sekt, i behagelige omgivelser med beroligende musik. Når det passer gæsterne, starter selve massagen. Det er for 2 personer, og man ligger på hver sin massagebriks, men kan se hinanden og tale sammen, mens de to venlige massører nærmest synkront udfører den behagelige og afslappende  massage kombineret med ekstra afslappende behandling af fødderne med varme sten.

Få dejlig wellness behandling med massage og varme stenDet er tydeligt, at indehaverne af det lille massage studio har været opmærksomme på detaljerne, som skal give den bedst tænkelige atmosfære. F.eks. ligger man jo på en massagebriks, hvor der er et hul til ansigtet – og man kigger lige ned i et lille hyggeligt akvarium, hvor fiskens bevægelser er med til at bibringe til den afslappende stemning.

Massagen varer 1 fuld time – og dertil kommer 30 minutters afslapningstid, hvor man kan tale hyggeligt sammen og nyde de friske bobler i glassene.

U Emy Destinnove byder på gourmet mad i hyggelige omgivelserBagefter afhentes man af vores chauffør og køres til den gode og luksuriøse restaurant ”U Emy Destinnove”, hvor man modtages af værten med en velkomstdrink. Ejer og chefkok, Steven Trumpfheller, disker op med noget af det bedste, han har, nemlig nedenstående menu på 4 retter, hvoraf man selv vælger de 3 af retterne. Begge personer behøver naturligvis ikke at vælge det samme.

God musik og dejlig mad går hånd i hånd i luksuspakkenRestauranten ligger i det hus, hvor den berømte operasanger Ema Destin blev født. Der er en hjemlig og hyggelig atmosfære med åben pejs, masser af stearinlys og en dejlig hyggekrog med bløde sofaer, hvor man evt. kan nyde kaffen med en lille skarp til. Onsdage og torsdage er der hyggemusik på klaver, så det kan selvfølgelig anbefales at vælge én af disse to dage. Søndag lukket.

KammuslingerMaden er fusionskøkken med inspiration fra Italien, Frankrig, Asien og Spanien, og der benyttes kun helt friske råvarer (frisk fisk, kød og grøntsager).

Vinkortet indeholder både gode tjekkiske vine samt vine fra de traditionelle vinlande.

Madens kvalitet er bemærkelsesværdig høj i forhold til prisen.

ChokolademousseEjer og chefkok Steven Trumpfheller står selv for tilberedning af samtlige serveringer og lægger dermed sin personlige prestige i arbejdet.

Betjeningen er opmærksom, korrekt og særdeles venlig, men også lige så uformel, som man eventuelt ønsker det..

Steven er en hyggelig fyr, som gerne tager en sludder med gæsterne og gør lidt ekstra ud af, at det skal være individuelt.

Menuen, som er inkluderet i arrangementet (ændringer kan forekomme – de friskeste råvarer vælges altid. Skulle der være noget, man ikke bryder sig om i menuen, aftales bare en ændring i restauranten, hvor de vil være fleksible.):

Forret

(hver gæst vælger en af følgende)

·   Bison carpaccio fra Nebraska med rucola, tørrede tranebær, valnødder og en vinaigrette af Chardonnay hvidvin og dijonsennep

·  Atlantiske, håndfangede kammuslinger, pandestegte og serveret med wasabi sauce, drysset med ristede sesamfrø

·   Salat af ristede røde og gule beder med rucola, blodappelsin, valnødder og fetaost med citronvinaigrette

Hovedret

(hver gæst vælger en af følgende)

·         Grillet steak af oksekød af Black Angus racen med flødesauce tilsmagt med trøffel og cognac. Hertil mosede kartofler med stegt hvidløg og rosmarin

·         Skotsk laks glaseret med sesam, soya, ingefær og ananas

·         Risotto med porcini svampe og spåner af pecorino ost

Desserter

(hver gæst vælger en af følgende)

·         Kaffe créme brulée med Bailey’s likør

·         Mørk chokolademousse med skovbær

·         Blandet hjemmelavet is

Drikkevarer til maden er ikke inkluderet. Vinkortet er godt og vinene er til at betale.

 

Inkluderet i arrangementet:

  • 1 times massage og ½ times afslapning

  • 1 flaske Bohemian Sekt (pr. 2 personer)

  • Transport mellem massage studio og restaurant

  • 3-retters luksusmenu

Hvis det ønskes, kan vi arrangere, at vores chauffør også står for transporten fra hotel/ferielejlighed til massage studiet. Indenfor det nogenlunde centrale Prag vil det koste Czk. 300,-, som betales direkte til chaufføren.

Transport efter restauranten er ikke inkluderet - det er op til jer at beslutte, hvornår I er klar til at gå videre. Restaurantens personale bestiller gerne en taxa fra et hæderligt firma.

Tilbagemeldinger fra gæster til dette arrangement:

Gitte og Peter: dine oplysninger om byen, og wellnessaftenen var noget helt specielt  

Karin:  De 2 arr. vi havde booket gennem dig, Jazz aften og wellness med tilhørende goumetmiddag , var super oplevelser. Det er noget vi vil huske længe  

Linda: Det var bare en super oplevelse med wellness arrangementet og super dejlig mad :)  

Dorthe: Jeg syntes lige jeg ville give dig en tilbagemelding på vores massage og spisning. Det var bare SUPER, det må du gerne sige til både Stonehouse og restaurant, vi var MEGET tilfredse og vil helt klart anbefale det til andre.  

Marianne og Allan: Vi vil lige sige tusind tak for en super oplevelse....vi følte os virkelig forkælet. Massørerne fra Stonehouse var meget søde og gjorde os det behageligt, det var en utrolig dejlig massage. På restauranten var Steven den perfekte vært, han tog hensyn til vores behov og var meget opmærksom hele aftenen. Vi vil helt klart anbefale denne oplevelse til andre og der er stor sandsynlighed for at vi en anden gang vil booke den igen.