Mødesteder og Betingelser - danske Prag udflugter og ture

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Mødesteder

Hvis du er i Prag og har brug for konkret vejledning mht. bestilling af udflugter og evt. tilrettelæggelse af ture bare for dig og din gruppe, kan vi mødes på mit kontor på Rumunska 8. Men da det også er mit private hjem, kun mod forudgående aftale. Jeg er ikke altid hjemme - måske jeg er ude på ture med gæster.

 

Der er forskellige mødesteder til nogle få af turene, men langt de fleste starter udelukkende ved Café Tramvaj, enkelte andre har andre opsamlingssteder, og nogle starter på gæsternes adresse i Prag. Mødestedet fremgår ved hver enkelt turbeskrivelse.

Café TramvajCafé Tramvaj:

 

Cafe Tramvaj, sporvognscafeen ligger midt på Vaclavske Namesti, Wenzelspladsen, som er centrum for handel i Prag og byens næststørste plads. Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) ligger i Prags nye bydel, Nove Mesto (fra 1348, men da var den ny...).

Café Tramvaj ligger midt på pladsen - både i længderetning og i bredden. Den er ikke til at tage fejl af.

 

 

Betingelser

 

  • TILMELDING ER ALTID NØDVENDIG

  • Et barn yngre end 12 år pr. voksen er til halv pris på almindelig byvandring (første og anden del), og dagsturene i det hele taget (med åben tilmelding - ikke med speciel afgang for "lukket" gruppe). Vi kan desværre ikke tilbyde børnerabat på aftenture med chauffør.

  • Turene til Karlstejn Skoda gennemføres med min. 6-10 deltagere. Vi forsøger at være fleksibe og gennemfører så meget som muligt.

  • Skoda, Karlstejn og Theresienstadt (med bus) begynder med opsamling ved Café Tramvaj. Byrundturens første del, individuel byrundtur, sejltur, ølturen (fredag) og (oftest) bryggerimiddag begynder ligeledes ved Café Tramvaj. Slotsturen begynder ved Karlsbroen. Mødetid 5 min. før afgang.

  • Vi modtager CZK, DKK og EURO til aktuelle kurser. Spørg guiden.

  • Vores ture er altid med dansktalende guide.

  • Husk billet til ture med sporvogn. Ikke inkluderet.

  • Aflysning: Hvis en tur må aflyses, giver vi besked senest dagen før. Hvis I aflyser en tur beder vi også om besked dagen før, så vi kan aflyse bus/restaurant, ellers betales endda

  • Forbehold: Vi kan ikke give penge retur ved dårligt vejr. Trafikken i Prag kan drille, busture kan have små forsinkelser. Sluttidspunkter er cirka