Jazz aften med middag - på U Maleho Glena. Jazz i Prag

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Jazz aften med middag - på U Maleho Glena

TID: ca. 18.30-ca. 24. Året rundt, ikke begrænset af vores almindelige sæson.
MØDESTED: Man afhentes af chauffør på sin Prag adresse og køres hjem igen
DAGE: alle aftener efter aftale.
FÆRDSEL: afhentning
. Chaufføren kører ud og hjem.
MAD-DRIKKE:
Middag og 2 øl eller vand inklusive.
PRIS: 1400 koruna ved 2-3 personer og 1.300 korune ved 4 eller flere - NB: minimum 2 personer

U Maleho Glena er Prags mindste og hyggeligste jazz klubVores Jazztur er en aften med middag, livejazz eller blues af høj kvalitet. Vores chauffør henter jer på jeres adresse og kører jer hjem igen. Turen går til U Maleho Glena Hos Lille Glenn, et af byens ældste jazzsteder kendt for en intim scene og sikker programlægning. Det er uden tvivl byens mindste, men også hyggeligste jazz klub, og så helt afgjort min egen foretrukne.

Turen begynder som sagt på jeres adresse. Her venter chaufføren foran døren kl. 20. Vel ankommet til U Maleho Glena er der reserveret bord i restauranten til jer kl.20.30. I skal på forhånd vælge hvad i vil spise, se mulighederne forneden. Udover middagen har vi to drikkevarer pr. person inklusive.

Stan The Man Bohemian Blues Band er en af de mest spændende musikalske oplevelser i PragKlokken 20.30 er koncerten ved at begynde. Vi har en bordreservation klar til jer i kælderen. Her er eventuelle drikkevarer for egen regning. U Maleho Glena har fast mandag og onsdag med blues. (Billedet viser den nu desværre afdøde Stan The Man, som i årevis var en legende i Prag. Jeg har ladet billedet stå for at ære en unik musiker).

Mandag er Blues-adften. Tirsdag-lørdag skifter programlægningen, en række af de bedste tjekkiske jazzmusikere spiller her jævnligt. Søndag er helliget jamsession, hvor kendte musikere ofte dukker op. Sidste søndag i måneden er det blues-jam, de øvrige søndage er der jazz på programmet. Man bliver overrasket over det høje niveau.

Chaufføren henter jer igen kl.23.30, I vil være hjemme inden midnat, medmindre I ønsker, at chaufføren sætter jer af i byen for at fortsætte aftenen andetsteds.

Menuen: Suppe, svinesteak med tilbehør, kage og to drikkevarer.

Drikkevarerne kan være deres gode øl på fad, sodavand, rødvin eller hvidvin. Hvis I selv bestiller yderligere drikkevarer byder U maleho Glena også på Guiness, Urquell og lækre drinks, prøv f.eks. deres Margaritas eller Mojitos. Komplementer med en cubansk cigar.