Individuelle ture i og udenfor Prag - danske udflugter i Prag

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Individuelle ture i og udenfor Prag

Guidede ture og udflugter i Prag

Vil I se andet og mere? En individuel tur med pavel-helge betyder at dagen planlægges og gennemføres for jer, ud fra jeres ønsker, i jeres tempo. Vi planlægger individuelle ture i Prag og resten af Tjekkiet ud fra en enkel prispolitik. I betaler en fast pris. Vi regner kun med guideløn og en eventuel pris for kørsel.

Uanset om det er med eller uden bil, henter vi jer, hvor I ønsker det, og slutter hvor I ønsker det. I bilen (Peugeot Boxter) er der plads til 1-8 personer. Chaufføren/guiden bestemmer tiden for hjemkørsel. I bestemmer alt andet og dækker selv udgifter til mad, drikke og entreer. Vi vil gerne booke disse ture i god tid!

Med kørsel i minivan, fast pris: 6 timer 6000 czk og 9 timer 7000 czk

 

Benkirken i Sedlec udenfor Kutna Hora6 timers ture er hensigtsmæssige med ca. 1 times køretid til/fra Prag. Det giver for eksempel mulighed for Melnik, Kutna Hora, Krivoklat, Sazava, Lidice & Lezaky, Pribram med minemuseum eller Konopiste. 9 timers ture giver større rækkevidde, her er Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Minelandskaber ved Most, vinområder i Mæhren og Brno blandt mulighederne.

I og omkring Prag kan mange spændende steder nås med det offentlige eller til fods, en tur med guide kan give andre, lokale oplevelser. Specielt når vi er få sammen. Vi synes blandt andet Zizkov og Vinohrady med TV-tårnet er spændende, jagtslottet Hvezda og det hvide bjerg, Troja med Zoo, filmstudierne Barrandov, Robot-ingeniøren Stanley, borgen Vysehrad eller...

Troja - ved Prags ZooKun fantasi, vilje og åbningstider sætter begrænsninger. Vores ambition er at levere store oplevelser og en personlig service, i en god atmosfære. Nedenunder nogle af de tilbagemeldinger vi fik sidste år:

En tilbagemelding fra Andersen, 2007: ”Så er vi hjemme, efter endnu en god ferie i Prag. Jeres nye tur med ølsmagning og slot var alletiders og Christian var også fin. Endvidere var vi i Kutna Hora og Melnik med Robert og det var også superfint og Robert var sød og rar og meget behagelig at være sammen med, så til næste år vil vi på tur med ham igen.”

Familien Eg skrev i efteråret: ”Vi kom hjem i sidste uge fra Prag og vi var alle meget tilfredse med jeres ture og vi skal nok anbefale jeres ture rigtig meget og min familie vil helt sikkert til Prag igen og så skal I nok høre fra os. Mit lille barnebarn på 3 år har allerede spurgt om vi ikke skulle køre igen i tirsdags? Men jeg tror vore arbejdspladser gerne vil se os lidt mere, før vi holder fri igen!”.