Services i Prag - taxi fra og til Prags lufthavn

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Services - bl. a. privat taxi fra og til Prags lufthavn

Vigtigste service er naturligvis at tilbyde spændende udflugter på dansk. Udflugter, hvor vi gør vores allerbedste for at være lidt mere nærværende og personlige end gennemsnittet.

Men Prag Udflugter tilbyder desuden en række andre services, som tjener til at gøre opholdet i Prag så godt som muligt.

Er du usikker på, hvad en taxa fra og til Prags lufthavn skal koste?

Bestil en chauffør på forhånd - så er du 100% sikker på ikke at skulle bekymre dig om at blive snydt.

Transfer Service
Vore biler er lidt mere moderne end denne

Bestil afhentning i lufthavnen. Denne service er ikke kun forbeholdt særligt vigtige personer fra det store udland. Alle Prag Udflugters kunder er VIP-gæster og kan blive modtaget direkte i ankomst-terminalen i lufthavnen. Man kan naturligvis blive kørt tilbage igen ved rejsens slutning. Det er nemt, bekvemt og trygt - og i de fleste tilfælde oven i købet billigere end at tage en almindelig taxi. Der er dog en lille prisfordel, hvis man også er kunde hos Prag Eksperten eller Prag Hoteller, nemlig en rabat på kr. 20,- som fratrækkes de nævnte priser:

Fra eller til lufthavnen: (1-4 personer: kr. 215,-, 5-6 personer: kr. 315,-, 7-8 personer: kr. 390,-)

Indkvartering i Prag

Ferielejlighed i centrum af Prag - Petrské NamestiØnsker man et godt tilbud på en central lejlighed i Prag eller et godt hotelværelse til en lavere pris end ved direkte booking på hotellet, kan man henvende sig til Prag Eksperten eller Prag Hoteller. Vi hjælper naturligvis også med parkering og lignende.

 

 

Guidebog

Med Prag Ekspertens guidebog er du godt hjulpet

Alle kunder hos Prag Eksperten eller Prag Hoteller modtager gratis adgang til download af Prag Eksperten guidebog, som ikke findes andre steder. Guidebogen giver et grundigt indblik i de praktiske forhold og indeholder kapitler om mad, øl, restauranter, sikkerhed, natteliv, museer, musik mm. Men måske allervigtigst, så indeholder bogen et omfattende kapitel, som giver forslag til aktiviteter i Prag, således at man er godt hjulpet, når man planlægger, hvad man gerne vil opleve. Aktivitetsforslagene bygger på erfaring med rådgivning af hundredvis af individuelt rejsende og tager højde for, at danske rejsende har deres eget særpræg, som måske ikke passer med f.eks. tyske eller engelske gæsters ønsker. Er man ikke kunde hos Prag Eksperten eller Prag Hoteller kan man købe adgang til guidebogen (i PDF-format) for kr. 100,-. Du kan læse om forskellige gæsters kommentarer til bl.a. guidebogen her: Referencer.

Guidebogen må ikke videreformidles uden min tilladelse.

TILBUD: bestiller du guidebogen sammen med udflugter hos Prag Udflugter tilbydes du guidebogen til halv pris - kr. 50,-