Specialtur for dansk sikkerhedsfirma

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Guidede ture og udflugter i Prag

Sikkerhedsfirma, 2 x ca. 40 personer

Kundens kommentarer efterfølgende

Mandag:

Klokken 14.00: Ankomst, Praha Ruzyne, klokken 14.00. Derefter bustransport til hotellet, indkvartering

Klokken ca. 16.30: Fælles tur i sporvogn eller metro til det helt centrale Prag, derefter byvandring i den historiske bydel samt forskellige turist- og shopping-tips. Guide: Laus

Klokken Ca: 19.00: Fælles middag på mikrobryggeriet ”Novomestsky Pivovar”, Vodickova 20. Restauranten serverer glimrende tjekkisk mad og håndbrygget øl af bedste kvalitet. Laus deltager. Derefter finder vi et eller andet ”lusket” sted at slutte dagen af på.

Retur til hotellet på egen hånd med sporvogn, metro eller taxi.

Tirsdag:

Klokken 10: Guidet tur i Prags slotsområde. Derefter tid på egen hånd i Prags centrum. Vi hentes på hotellet og tager samlet af sted – vi har jo vores buskort, som vi benytter, da der er relativt langt op til slotsområdet. Vi vil efter rundvisningen ende på Karlsbroen og dermed centrum.

Guide: Helge (dygtig og venlig dansk guide)

Klokken 19.00: Fælles middag i restaurant Apetit, Dlouha 23. Restauranten har moderate priser og et godt udvalg af både tjekkiske og mere internationale retter. Laus deltager.

Derefter: hygge/sjov/fest på cocktailbaren ”Harley´s Bar”, som ligger lige overfor restauranten. Meget professionel betjening, og priser som er langt lavere end i Danmark. De modige starter med stedets specialitet ”Adios Motherfucker”, som er stor, blå, velsmagende og stærk. Og bør nydes med forsigtighed.

Onsdag:

Klokken 11: Fælles tur til Prags store marked, som af mange danskere kendes som ”Det Gule Marked”. Her kan man købe stort set alt, lige fra ”mærkevaretøj” og tasker til grøntsager, haveudstyr og spisestuemøbler.

Turen indledes med en introduktion til, hvordan man bedst ”begår sig” på markedet, derefter tid på egen hånd. Mange gode steder at spise frokost. Man kan enten forlade markedet på egen hånd eller følges ad, hvis man føler sig  bedre tilpas ved det. Guide: Laus

Klokken 19.00: Afskedsmiddag. Forlader hotellet samlet og følges ad til den smagfuldt indrettede restaurant ”Zahrada v Opere”, hvor maden er af meget høj kvalitet (gourmetsted). Laus deltager.

De, der evt. ønsker det, kan bagefter tage på musik-klubben ”Celnice”, hvor nogle af Prags førende Techno- og House-djs udfolder sig.

Torsdag:

Tid på egen hånd til shopping eller lignende.

Senest klokken 11.00: værelserne forlades og nøglerne afleveres i receptionen

Klokken  11.30: Frokost på hotellet

Klokken ca. 12.30: Afgang fra hotellet til lufthavnen.

Menuerne for hhv. mandag, tirsdag og onsdag aften, gældende for begge uger:

Mandag:

Aperitif: Becherovka (traditionel sødlig krydderbitter eller Slivovice

Forret: Bagt kartoffel i folie med hvidløgsdressing, pyntet med frisk salat

Hovedret: Traditionel tjekkisk platte, bestående af: Stegt svinekød – røget kød – pølse - knödeln af hhv kartoffel og brød – dampet kål

Dessert: Kaffe + hjemmebagt kage

Fri bar: Husets øl og vin samt softdrinks :o)

 

Tirsdag:

Forret: Salat af friske grøntsager med oliven og croutoner

Hovedret: 200 g. grillet oksemørbradssteak med trefarvet pebersauce – grønne bønner og bagte kartofler

Dessert: Kage: Chokolade Paris

Denne menu er excl. drikkevarer, men vi bestiller øl og vin efter eget valg på firmaets regning.

 

Onsdag:

Appetizer: Ruccolasalat med krydderurter – cherrytomater og olivenolie

Forret: Cremet fiskesuppe med muslinger – rejer – blæksprutte og torsk     (Til de, der siger nej tak til fiskesuppen, tilbyder vi en aspargessuppe lavet på helt friske asparges)

Hovedret: Steak grillet på havsalt og serveret med moste kartofler – babyløg og persille

Dessert: Græsk yoghurt med friske jordbær og figner, pyntet med honning

Kaffe

Denne menu er excl. drikkevarer, men vi bestiller øl og vin på firmaets regning.

 

Kundens kommentarer efterfølgende:

 

Hej Laus  

Vi siger 1000 tak for en kanontur. Der har kun været positive tilkendegivelser, så jeg tror vi ramte rigtigt med arrangementet :o)  

Personligt vil jeg gerne takke dig for din velvilje, de gange jeg har ringet til dig. Det har for mig været guld værd. Var på et tidspunkt, ved at køre lidt træt i det mht. arrangementet, men kom dog hurtigt til "hægterne" igen.

Jeg siger endnu en gang tak for turen og kan selvfølgelig (af indlysende grunde) varmt anbefale Prag-Eksperten til min omgangskreds osv...

Ha´ det rigtigt godt - vi ses garanteret igen - og forhåbentlig i Prag, for du skylder jo stadig en øl på et lille listigt sted :o)