Konference i Prag for konsulentvirksomhed

Prag Udflugter

Prag udflugter og ture på dansk                         

Prag Udflugter v/ Laus Sørensen                      Dansk mobil: +45 42 83 88 55
Rumunska 8                                      ´        tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                 e-mail: laus@prag-udflugter.dk

Guidede ture og udflugter i Prag

Konferencetur for konsulentvirksomhed, 36 personer

22/5: Ankomst i lufthavnen klokken 14.20, transfer til hotellet med bus.

22/5: Byvandring med privat dansk eller dansktalende guide, afgang fra hotellet klokken 16.00

22/5: Middag klokken 19.30, på Restaurant Apetit, Dlouha 23. Aftalt er menuforslag 6 med en kuvertpris på kr. 150,-. Efterfølgende drinks og hygge på Harley’s Bar (bordbestilling til klokken 21.30), Dlouha 18

23/5, 09-17: Konference for 36 personer, med forfriskninger, kaffe (kaffepause formiddag og eftermiddag), frugt – og en frokost. I medbringer selv projektor. Konferencen finder sted på Hotel Mövenpick, Mozartove 261/1, Praha 5, Smichov

23/5, klokken 19.30: Middag på Restaurant U Emy Destinnové, Katerinska 7. Festmiddag med vine, med hyggepianist, som skaber en god stemning. Menuforslag fremsendt, kuvertpris kr. 245,-

Evt. efterfølgende afterparty på Harley’s Bar, dog uden bordbestilling – nu er I jo kendte med stedet, og vi ved ikke, om alle kommer – og slet ikke hvornår! Steven holder restauranten åben, indtil I er helt færdige til at gå videre.

24/5, klokken 08.00: Bustransfer til lufthavnen, afgang klokken 10.50

Menu, 1. aften:

  • Velkomstdrink: et glas tjekkisk ”champagne”
  • Forret: Røget Prager skinke med blåskimmelost og ristet brød
  • Hovedret: Bøhmisk gullasch af oksemørbrad serveret med kartoffel pandekage, løg og svampe
  • Dessert: Pandekage med varme skov frugter, vanilje is og flødeskum
  • Espresso eller te

Menu, 2. aften:

 

Idéen er at de to hold forretter (først kolde, så varme) stilles på bordene på små fade, så man selv kan nappe de bidder, man bedst kan lide, over på sin tallerken.

Ved hovedretten har gæsterne 3 valgmuligheder. Det er lidt usædvanligt i forhold til dansk tradition, men har den fordel, synes jeg, at der kan være nogle lidt mere utraditionelle ting imellem – og at fiskespiserne kan tilgodeses med en hovedret, hvilket ellers ikke er så almindeligt ved fest-måltider.

Gæsterne vælger også mellem de 3 desserter.

 

Kolde forretter:

  • friske franske østers med citron-pisket jomfru-olivenolie

  • Baby blæksprutte-carpaccio med ruccola og cherry tomater

  • Okse carpaccio med høvlet parmesan og pecorino ost samt trøffel olie

 

Varme forretter:

  • Grillet jomfruhummer med krydderurter og hvidløg

  • Aubergine fyldt med ristede peberfrugter og gedeost – på tomatsmør

  • Sprød ande scaloppine serveret med tørrede kirsebær og grappa

 

Salat:

  • Cæsar salat med kroutoner, høvlet parmesan og cremet dressing

 

Hovedretter (hver gæst vælger mellem følgende):

  • Stegt laks med braiserede porrer og blomme tomater i hvidvins sauce

  • Sydamerikansk oksesteak med tartuffo flødesauce, stegte kartofler og grillede grøntsager

  • Skovsvampe-risotto med trøffelolie og pecorino ost

 

Desserter (hver gæst vælger mellem følgende):

  • Philadelphia ostekage

  • Forførende chokolade tærte

  • Hvid chokolade mascarpone mousse med hindbær

 

Kuvertprisen er Czk. 800,-, svarende til ca. kr. 243,-. Hertil kommer drikkevarer.

Steven og jeg har kigget på menuen og vinkortet og foreslår følgende:

Hvidvin: Pinot grigio valdadige/St. Margherita (italien), kr. 190,- pr. flaske

Rødvin: Rulandské modré, 1997 víno jakostní (Tjekkiet), kr. 182,- pr. flaske

 

Det vil naturligvis også være oplagt med et glas kølig tjekkisk sekt som velkomstdrink – billigt, men meget velsmagende.

 

Med i prisen er en hyggepianist, som underholder fra 19.30-23.00